Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

CANDY BAR Η΄DESSERT TABLE Η΄ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΛΥΚΩΝ ΓΑΜΟΥ



Τραπέζι γλυκών και ευχών καλύτερα γιατί συνήθως στο τραπέζι αυτό τοποθετείται και το βιβλίο ευχών προς το ζευγάρι. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στην είσοδο του χώρου δεξίωσης ή εναλλακτικά έξω από την εκκλησία ώστε την ώρα που θα σας γράφουν μια ευχή για το νέο ξεκίνημα να κεραστούν και ένα γλυκό.

Θυμίζει λίγο βάπτιση οπότε είναι ιδανικό σε περίπτωση γαμοβάπτισης ωστόσο αποτελεί μια ωραία, ρομαντική ιδέα  και για το γάμο και μία λύση ειδικά όταν δεν θα ακολουθήσει δεξίωση ή εάν δε θέλετε τούρτα. 

Η διακόσμησή του όπως και το είδος των γλυκών που θα τοποθετήσετε ποικίλλει ανάλογα με το χρώμα ή το θέμα του γάμου και ανάλογα με την εποχή. Σε ένα τραπέζι γλυκών μπορείτε να βάλετε ό,τι σας αρέσει από τα πιο δημοφιλή που είναι φυσικά κουφέτα (ιδανικά με γεύσεις), macarons, cupcakes, μπισκότα, μπεζέδες, cake pops, μαρσμέλοους μέχρι συντριβάνι σοκολάτας και ανάλογα την εποχή και τον τόπο του γάμου ξεροτήγανα, αμυγδαλωτά, δίπλες, μελομακάρονα, παγωτό κλπ. 



 Επίσης, μπορείτε να έχετε και αναψυκτικά, νερό, κάποιο ποτό ή σαμπάνια, λεμονάδα κλπ. 



Εάν πρόκειται να έρθουν πολλά παιδάκια μπορείτε να βάλετε γλειφιτζούρια, smarties κλπ. 



Τέλος, εάν έχετε πολλά είδη φτιάξτε ετικέτες για το κάθε ένα και μην ξεχάσετε να βάλετε χωνάκια, σέσουλες ή σακουλάκια ώστε να τα γεμίσει ο κόσμος φεύγοντας. Σε αυτή την περίπτωση σημαντικό είναι να ξέρετε από πριν τον αριθμο των καλεσμένων ώστε να υπάρχουν αρκετά για όλους.




Εάν σας φαίνεται δύσκολο υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που μπορούν να το στήσουν, να το διακοσμήσουν και να σας φέρουν όλα τα γλυκά. Διαφορετικά προμηθευτείτε γυάλες, σέσουλες, πιατέλες, ράνερ, λουλούδια, κεράκια, γλαστράκια και δοκιμάστε να το φτιάξετε μόνοι σας. Εάν πάντως τοποθετηθεί στο χώρο δεξίωσης, σχεδόν σίγουρα θα αναλάβουν να το έχουν έτοιμο εφόσον τους έχετε πάει τα γλυκά μια δυο ημέρες πριν.
Δείτε μερικές φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες. Από ό,τι θα δείτε δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι τραπέζι..
















Το ένα πιο ωραίο από το άλλο..

Και εδώ πώς να το φτιάξετε μόνες σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...