Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ό,τι φάμε , ότι πιούμε …..



Μέχρι σήμερα, αναλύσαμε πλήρως πολλές πτυχές ενός γάμου, ξεκινώντας απο την επιλογή χρωμάτων, χώρου δεξίωσης και νυφικού και καταλήγοντας μέχρι τον απαραίτητο στολισμό και τις μικρες λεπτομέρειες που θα κάνουν τον γάμο σας να ξεχωρίζει

Θα ήταν όμως παράλειψη να μην αναφέρουμε το πιο σημαντικό ίσως μέρος σε μια τελετή  που μπορεί  κυριολεκτικά να απογειώσει τον γάμο σας. Επίσης, είναι και το στοιχείο εκείνο που ένα ή και δύο χρόνια μετά το γάμο σας, οι καλεσμένοι σας, φιλοι και συγγενείς, ακόμα θα μνημονεύουν .

Φυσικά μιλάμε για τις επιλογές του Φαγητού και το Μενού που θα καταρτίσετε για το γάμο σας !

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

PAPER LANTERNS!



Ένας οικονομικός τρόπος για τη διακόσμηση του γάμου είναι και τα paper lanterns ή αλλιώς φανάρια γάμου. Και είναι και πολύ της μόδας!!
Είτε μονόχρωμα είτε σε  ποικιλία χρωμάτων, μικρά ή μεγάλα, προσπαθείστε να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικά ύψη στο χώρο της δεξίωσης . Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο ταβάνι, σε δέντρα, καρέκλες, ακόμα και στο κέντρο των τραπεζιών.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες που δεν πρέπει να ξεχάσει ο φωτογράφος!



Ένας φωτογράφος σίγουρα ξέρει καλά τη δουλειά του το βραδυ του γάμου. Ωστόσο (και για να μην τις ψάχνετε μετά), ανάμεσα στις 1.000-2.000-3.000 φωτογραφίες που θα τραβήξει βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραλείψει τις παρακάτω!
Επίσης, εάν έχετε ψάξει και τρέξει για αρκετά πράγματα, τα έχετε διαλέξει με προσοχή και θέλετε να δείτε πώς φαίνονταν αυτά το βράδυ του γάμου (π.χ. δωράκια καλεσμένων, τραπέζι ευχών, τη διακόσμηση των τραπεζιών), καλύτερα να του το επισημάνετε από πριν για να μην τα ξεχάσει!!!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ CELEBRITIES!



Η νύφη πάντα αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής την ημέρα του γάμου της. Εάν είναι και διάσημη... ακόμα περισσότερο, γίνεται και είδηση σε όλο τον κόσμο..
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από διάσημες και το χτένισμα που επέλεξαν!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...