Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!


Ακόμα και αν δεν συμμετέχετε στο Γύρο της Γαλλίας, ή στις νυχτερινές ποδηλατικές – κυριακάτικες πρωινές βόλτες μαζί με άλλους ποδηλάτες, αλλά απλά έχετε το ποδήλατο για να πάτε στο περίπτερο για τσιγάρα. Ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου ποδήλατο ή έχετε ένα γυμναστικής που εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται για να κρεμάτε πουκάμισα και τσάντες.

Το ποδήλατο είναι κάτι ξεχωριστό, θεαματικό και πάνω από όλα ευχάριστο! Ξυπνά αναμνήσεις από παιδικά χρόνια, έχει μια μαγεία, όπως και να το κάνουμε!
Γάμος με θέμα το ποδήλατο λοιπόν! Βρήκαμε:


Προσκλητήρια και save the date!









Toppers!







Διακοσμηση

















Κουδουνάκια!!


 

Φωτογραφίες από ζευγάρια















Για να μην ιδρώσει/ κουραστεί η νύφη

 

Για το γαμπρό!



Και γραβάτα από το  etsy!



Photos via www.intimateweddings.comtrishadean.blogspot.com, www.eventstoatdc.comboards.weddingbee.com/, www.beforethebigday.co.uk, emmalinebride.com, weddingcaketoppers.net.au, www.utilitycycling.org, www.magicmud.com, www.100layercake.com, rocketfuelstyle.wordpress.com, prranch.com, www.crankzone.com, wedding-cakes-richmond-va-custom-wedding-cakes.wpaqcqx.homelinux.org, tamrynkirby.blogspot.com , www.societybride.com, www.rocknrollbride.com, boards.weddingbee.com, royalweddingmagazine.blogspot.com, www.asimplesix.com, www.kokoliving.com/,  www.lovelybike.blogspot.com , www.elegala.com,   greenweddingshoes.com,   athome.kimvallee.com,  blog.gandyphotographers.com, smallhomebigstart.blogspot.gr, www.weddingwindow.com, idomondaymorning.typepad.com, www.weddingmagazine.co.uk, babybaharcollection.wordpress.com/, www.beforethebigday.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...