Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ!


Θα μου άρεσε να δω έναν γάμο με θέμα το παραμύθι. Γιατί κακά τα ψέματα, μόνο εκείνη την ημέρα μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά που περιγράφουν οι φωτογραφίες παρακάτω και να φανούν όμορφα.
Ειδικά τη σημερινή εποχή που θέλουμε κάτι να μας ανεβάσει και να μας μεταφέρει νοερά σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Να νιώσουμε πριγκήπισσες τέλος πάντων και η ημέρα του γάμου μας να θυμίζει παραμύθι! !
 



Αν σας αρέσουν τα παραμύθια, οι άμαξες, οι νεράιδες, τα ξωτικά κλπ κλπ, τολμήστε το! Με θέμα ιππότες και άσπρα άλογα, Σταχτοπούτες, Χιονάτες ή αλά Ραπουνζέλ... (υπάρχουν πολλές ηρωίδες στα παραμύθια, σίγουρα θα βρούμε μία να ταυτιστούμε – προσωπικά, ψηφίζω την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων)!! 


Η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση θα είναι είτε μυθικο-δραματική είτε παιχνιδιάρικη ανάλογα με το παραμύθι που έχετε στο μυαλό σας! 



Και βέβαια μπορούν να μπουν και πρόσθετα στοιχεία όπως γλυπτά από πάγο, άμαξες κλπ κλπ.. Και φυσικά ροδοπέταλα!

Πάμε λοιπόν να δούμε προσκλητήρια, νυφικά, διακόσμηση και πολλά άλλα για έμπνευση!






 








 Και η Αλίκη!!








Δωράκια καλεσμένων και ροδοπέταλα:








Το νυφικό με πολύ τούλι ή οργάντζα, ή γοργόνα. Επίσης ένα μεσαιωνικό στυλ νυφικό ταιριάζει φοβερά. Προσθέτουμε τιάρες κλπ εάν θέλουμε! 
Νυφικά και παρανυφάκια:






 


Εδώ η Αριέλ, η Ωραία Κοιμωμένη κλπ δια χειρός Alfred Angelo και εδώ!


Τα προσκλητήρια επίσης θα έχουν άλογα, κάστρα κλπ.. και θα γράφουν κάτι σχετικό με Παραμύθι!



 

KAI Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

Στην τελείως αντιπέρα όχθη ωστόσο με παραμυθένιο στυλ και αυτά, βλέπουμε γάμους εμπνευσμένους από τα σύγχρονα παραμύθια και δη τον Σρεκ αλλά και τον Ρομπέν των Δασών!!  Aναμφίβολα με πολύ χιούμορ!!









Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...