Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ??

Το παπούτσι της νύφης παίζει ρόλο τη βραδιά του γάμου! Ουσιαστικά συμπληρώνει το στυλ της, με το νυφικό, τα μαλλιά και το μακιγιάζ! Για αυτό το λόγο καλύτερα να τα αγοράσετε αφού έχετε επιλέξει πρώτα το νυφικό που θα φορέσετε!
Θεωρητικά επειδή συνήθως το νυφικό είναι μακρύ και καλύπτει τα πόδια και τα παπούτσια, θα έπρεπε να μην έχει τόσο ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλα τα άλμπουμ γάμων που έχουμε δει (ενδιαφέρον!δείτε και εδώ!) έχουν τουλάχιστον 4 φωτογραφίες των παπουτσιών! 

Η μία είναι πριν τα φορέσετε που πάντα ο φωτογράφος ψάχνει να τα στήσει και να τα φωτογραφήσει. Η δεύτερη σίγουρα όταν γράφετε τα ονόματα από τις φίλες. Η τρίτη όταν τα φοράτε ή σας τα φοράνε φίλοι/ συγγενείς του γαμπρού! Και η τέταρτη όταν βγαίνετε από το αμάξι και το παπούτσι φιγουράρει πρώτο-πρώτο!


 


Συνεπώς, δεν μπορούμε να το αφήσουμε στην τύχη του, αλλά πρέπει να το διαλέξουμε προσεκτικά. Και όχι μόνο για τις φωτογραφίες αλλά και γιατί από αυτό εξαρτάται εάν τις  ημέρες μετά το γάμο θα μας πονάνε τα πόδια ή όχι! Πάνω από όλα να είναι άνετο και σταθερό, αφού εκείνη την ημέρα ελάχιστα θα κάτσουμε.. Πρέπει να σταθούμε, να χορέψουμε, να ποζάρουμε κλπ κλπ..


Όταν μιλάμε για παπούτσια υπάρχει μία μεγάλη γκάμα για να διαλέξουμε. Χρώμα, στυλ, ύψος τακουνιού,να έχει σχέδια,με λουράκι ή χωρίς, πώς ταιριάζει με το νυφικό κλπ...
Πρακτικό πάντως είναι να διαλέξουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μπορέσουμε να τα ξαναφορέσουμε!  Επίσης, εάν  έχετε δει κάποιο ζευγάρι και σας αρέσει πολύ, υπάρχουν καταστήματα που μπορούν να σας φτιάξουν πανομοιότυπο, σε καλύτερη τιμή και πάνω στα μέτρα σας!
Μερικές φωτογραφίες από παπούτσια κλασικά, χρωματιστά και διάφορα άλλα!
(Το χρώμα, εάν το αποφασίσετε, μπορεί να είναι ό,τι θέλετε: Ροζ, γαλάζιο, πράσινο, φούξια, λιλά, κίτρινο κλπ...)
































Εδώ πάλι, η νύφη φοράει κόκκινα
Μάρκες που μας αρέσουν αλλά λίγο άπιαστα.. :Christian Laboutin, Jimmy Choo, Badgley Mischka, Dior!
Πιο προσιτά:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδέες σας είναι τέλειες...με βοήθησαν πολύ να αποφασίσω το στυλ του γάμου μου!!!Σας παρακαλώ πολύ, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μάρκα είναι το σομόν το μποτάκι?????Ψάχνω πληροφορίες και δεν μπορώ να βρω κάτι...
Ευχαριστώ
Δέσποινα

Miss Bride είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και χαιρόμαστε πολύ που βοηθήσαμε, αυτός είναι και ο σκοπός του blog. Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι Givenchy , ( http://iwantigot.geekigirl.com/2010/05/25/i-want-givenchy-spring-summer-2010-booties/), δεν ξέρω εάν υπάρχουν στην αγορά ακόμα γιατί είναι κολεξιον 2010.Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε πάντως ή αυτά ή ενδεχομένως κάτι παρόμοιο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...