Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΝΥΦΕΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο


Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε την πιο cult νύφη, “The Corpse Bride”, δημιούργημα του Tim Burton, από την ομώνυμη ταινία..  Η ταινία μας είχε ενθουσιάσει και γι’ αυτό επιλέχθηκε η φωτογραφία να εκπροσωπεί και το blog!Πάμε ωστόσο να δούμε μερικούς γάμους που άφησαν εποχή και έκαναν αίσθηση, τις νύφες και φυσικά τα νυφικά τους!!


Ξεκινάμε το 1953 με τον γάμο της Jacqueline (Jackie) Lee Bouvier και του John F. Kennedy στο Newport, Rhode Island με περισσότερους από 800 καλεσμένους. Το νυφικό, ιβουάρ, από τη σχεδιάστρια Ann Lowe, ενώ η ανθοδέσμη αποτελείτο από ροζ και λευκές γαρδένιες και ορχιδέες.




Ακολουθεί το 1956 η ηθοποιός Grace Kelly που παντρεύεται τον Πρίγκηπα Ρενιέ τον 3ο του Μονακό! Με νυφικό από δαντέλα και σχεδιάστρια την Helen Rose.Ανάμεσα στους καλεσμένους οι Cary Grant, David Niven, Gloria Swanson, Αριστοτέλης Ωνάσης, Ava Gardner, και Aga Khan  Ένας γάμος που άφησε εποχή και θεωρείται από τους πιο ωραίους!



Επόμενος γάμος το 1981, η Λαίδη Νταιάνα και ο Πρίγκηπας Κάρολος! Ένας γάμος που παρακολούθησαν 750 εκ. τηλεθεατές στις οθόνες και άλλοι 600.000 στους δρόμους του Λονδίνου! Το νυφικό, ρομαντικό, μεταξένιο και η ουρά του 8 μέτρα περίπου(σχεδιαστές οι David και Elizabeth Emanuel). Δεν θα σχολιάσουμε νυφικό και μαλλί, είχαν το ακαταλόγιστο, ήταν ήδη δεκαετία '80.



2000 και η Jennifer Aniston παντρεύεται τον  Brad Pitt.. Ένας γάμος που έληξε άδοξα 5 χρόνια αργότερα, λόγω της Αντζελίνας μάλλον, παρόλα αυτά επειδή μας αρέσει η Jennifer, τη συμπεριλαμβάνουμε στις νύφες μας!  Με 200 καλεσμένους και 50.000 λουλούδια, αστακούς και σαμπάνιες,  ο γάμος κόστισε 1 εκ. $!!! Ανάμεσα στον κόσμο, τα υπόλοιπα «Φιλαράκια», Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, αλλά και οι Cameron Diaz, Melissa Etheridge, ο Edward Norton και η Salma Hayek (ζευγάρι τότε)!Το νυφικό από το σχεδιαστή Lawrence Steele, και τα παπούτσια Manolo Blahnik!



Την ίδια χρονιά παντρεύονται ο Michael Douglas με την Catherine Zeta-Jones. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι Goldie Hawn, Jack Nicholson και Meg Ryan, και οι φήμες λένε ότι κόστισε  $1.5 (εδώ μιλάμε πάντα σε εκατομμύρια). Η Catherine φορά από τα πιο ακριβά νυφικά, του σχεδιαστή Christian Lacroix!



Λονδίνο, 2002 και έχουμε γάμο ανάμεσα στον Gavin Rossdale και την Gwen Stefani. Το νυφικό, άσπρο και ροζ, αποτελεί δημιουργία του John Gallianο, ενώ οι 8 παράνυμφοι φοράνε Dior!



Το 2005 ο sexy “Top Gun”, Tom Cruise και η Katie Holmes αποφασίζουν να παντρευτούν μετά από 2 μόλις μηνών γνωριμία! Η πρόταση γίνεται στον Πύργο του Άιφελ και ο γάμος (2006) σε ένα κάστρο της Ιταλίας με τελετή «σαϊεντολογίας». Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Marc Anthony, Jennifer Lopez, Brooke Shields, Jim Carrey, John Travolta, Steven Spielberg, Victoria Beckham, και ο Will Smith.Τα ρούχα των καλεσμένων, όπως και το νυφικό ήταν  δημιουργίες του Giorgio Armani ενώ το κόστος του γάμου ανήλθε σε 3,5 εκ. $ 



Τον Ιούλιο του 2011 παντρεύονται η Kate Moss και ο  Jamie Hince. Η νύφη φοράει vintage φορεμα δημιουργία του Galliano και παπούτσια Manolo Blahnik. Κρατάμε το 3ήμερο πάρτυ μετά την τελετή!!

Περιμένουμε τη γνώμη σας για το ποια νύφη σας αρέσει περισσότερο!!!

Συνεχίζεται σε επόμενο άρθρο με γάμους από την εγχώρια showbiz!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...