Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ - ΤΑΣΕΙΣ 2012!!


Το πιο δύσκολο άρθρο!!! Γιατί?? Γιατί από μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, πήραμε τα πιο αντιφατικά αποτελέσματα. Κάθε χρόνο, όπως και με τη μόδα αλλάζει και η μόδα του γάμου! Φέτος βρήκαμε 2 τουλάχιστον εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. 



Η πρώτη λέει ότι το 2012 θεωρείται από τις πιο ενδιαφέρουσες χρονιές για τους γάμους, με περισσή λάμψη και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο λόγος? Ο περσινός βασιλικός γάμος του William και της Kate που έδωσαν το παράδειγμα! 


Και ενώ τα τελευταία χρόνια το σύνθημα ήταν το «απλό και λιτό» με άποψη πάντα, μετά την Kate δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στους glamour γάμους.

 







Η δεύτερη? Ότι το 2012 είναι η χρονιά που ξεχειλίζει ο ρομαντισμός και το συναίσθημα με πολλές diy ιδέες και το ροζ χρώμα!!!! 


 Όπως και να έχει από τις τάσεις για το 2012 βρήκαμε τις πιο ενδιαφέρουσες με γκλαμουρ ή και χωρίς! Διαλέξτε και πάρτε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί!!!
Οι νύφες λοιπόν, διαλέγουν στολισμό τραπεζιών στο χρώμα μεν του γάμου αλλά σε διαφορετικά μεγέθη! Επίσης, η τάση είναι να αναμιγνύονται και τα τραπέζια (ορθογώνια και ροτόντες!) καθώς δίνουν στη δεξίωση μια πιο ξεχωριστή διάθεση.
Για το στολισμό των τραπεζιών, που έχουμε μιλήσει σε άλλο άρθρο, η μόδα φέτος προτάσσει λεμόνια και λαιμ, αλλά και κεριά για ρομαντικό αποτέλεσμα! 
Οι καρέκλες διακοσμούνται με τούλι ή κορδέλες. 




Επίσης, δημοφιλείς είναι οι κινέζικες λαντέρνες, οι γιρλάντες και τα μπαλόνια.





Κάτι άλλο που παίζει αρκετά είναι τα λεγόμενα Billy Ball Flowers!!





 



Οι γάμοι με vintage στοιχεία και δαντέλα  και γενικά οι θεματικοί γάμοι, επίσης παραμένουν της μόδας για φέτος!










 Με σταθερά βήματα επίσης ανέρχονται και οι οικολογικοί  γάμοι. 



Αλλού είδαμε ότι όλα τα γυαλιστέρα , πούλιες  κλπ ξαναέρχονται στη μόδα


 




















 To be continued....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...