Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ!!


Μερικές φορές σε γάμους μοιράζονται και δωράκια στους καλεσμένους, εκτός από τις μπομπονιέρες ως το ευχαριστώ που παρευρέθησαν εκεί για το ζευγάρι. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα ωστόσο δεν παύει να αποτελεί και μια πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, όσο μικρά και οικονομικά και αν είναι..
Εάν αποφασίσετε πάντως να προσφέρετε τελικά δωράκια, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Καλύτερα να τα αγοράσετε αρκετό καιρό πριν αφενός για να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε αλλά και να μπορέσετε να κάνετε «έρευνα αγοράς». Εάν πάλι τα αγοράσετε από το Internet ξεκινήστε αρετά νωρίς ώστε να προλάβετε να τα παραλάβετε! Εγώ είχα ξεκινήσει 5-6 μήνες πριν το γάμο και επειδή τα έπαιρνα λίγα- λίγα, μοιραζόταν και το κόστος στους μήνες και δεν το πολυκατάλαβα από το να τα έδινα όλα μαζι.. 
Το καλύτερο είναι να τα ενσωματώσετε στο συνολικό προϋπολογισμό του γάμου και να θέσετε ένα όριο στο ποσό που τελικά θα δώσετε για αυτό το σκοπό. Αυτό θα βοηθήσει και στην τελική επιλογή του δώρου.
Τα δωράκια μπορούν να έχουν διάφορες μορφές. Από κεράκια και βαζάκια με γλυκό μέχρι ομπρέλες, βεντάλιες και μπρελόκ! Οι επιλογές είναι άπειρες και φτάνεις στο τέλος να πονοκεφαλιάζεις και να μπερδεύεσαι αλλά κάποια στιγμή κατασταλάζεις!!
Από την αναζήτησή μας στο διαδίκτυο βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα!!

Ηλεκτρονικές αγορές:

DO-IT-YOURSELF
http://www.intimateweddings.com/blog/diy-wedding-ideas-tutorials/  (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ – ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ!!!! )

ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!



































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...